Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ιστορίες για αγρίους...!


Ποιος μπορεί να πει ότι δεν ξέρει πως η κύρια μετάδοση του HIV γίνεται μέσω σεξουαλικής επαφής? Πως οι "φορείς" του HIV, δε δείχνουν άρρωστοι και πρέπει να περάσουν μέχρι και 10 χρόνια για να νοσήσουν από τον ιό και να ονομάζονται "ασθενείς"? Πως υπάρχουν χιλιάδες οροθετικοί που ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ γιατί δεν έχουν εξεταστεί ποτέ τους? 

ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ? 

Όπως το φαντάστηκα! Κανείς! Ο πολιτισμός σας έχει φτάσει μόνο μέχρι τα fast food, τις πλάσμα οθόνες, και τους τετραπύρηνους υπολογιστές αλλά ουσία μηδέν. Θέλει και το μυαλό εξάσκηση...
 Με βάση αυτό λοιπόν, σε καμία περίπτωση δε θα υπερασπιστώ τους χιλιάδες των "ανυποψίαστων" που έπεσαν στα δίχτυα των "φθονερών" ιερόδουλων... αλλά ως γυναίκα(;) άνθρωπος(;) αντιδραστικό ον(;) και δεν ξέρω τι άλλο, θα υπερασπιστώ την αντιπέρα όχθη που σίγουρα δε φταίει! Τις "φθονερές πόρνες" λοιπόν.  

Lets go!

Η δημοσιοποίηση των γυναικών αυτών αποτελεί παραβίαση προσωπικών δεδομένων και ιατρικού απορρήτου και προκαλεί μια εκ νέου στοχοποίηση τους χωρίς λόγο! Πρόκειται για γυναίκες ήδη ταλαιπωρημένες από το trafficking, τα ναρκωτικά, τη γενικότερη εκμετάλλευση και εξαθλίωση και δεν είναι ηθικά σωστό να γίνονται και ο σάκος εκτόνωσης θυμού, φόβου και αβεβαιότητας απαίδευτων, ανίδεων και "ωχ-αδερφιστών" Ελλήνων που ψάχνουν έναν αποδιοπομπαίο τράγο για τα δεινά τους.

Με βάση αυτό, θα δώσω τροφή για σκέψη (γι'αυτούς που έχουν ακόμα αυτή την ικανότητα):
  • Έχει σκεφτεί κανείς ότι η δημοσιοποίηση αυτών των γυναικών θα οδηγήσει σε εξάλειψη προσωπικών δεδομένων για όλους μας? Σε ποιανού την ευχέρια ήταν τελικά εάν θα χρησιμοποιηθεί προφυλακτικό ή όχι? Των ιερόδουλων που στην τελική εντολές νταβατζήδων εκτελούν ή των πελατών τους? Σε αυτή την περίπτωση, μάλλον οι φωτογραφίες των ανεύθυνων πελατών θα έπρεπε να δημοσιοποιηθούν και όχι των ιερόδουλων. Γιατί με την ίδια λογική που σήμερα δίνονται στη δημοσιότητα τα πρόσωπα και τα στοιχεία αυτών των γυναικών, εγώ λέω να δημοσιοποιηθούν και εκείνα των πελατών τους, στη συνέχεια των ερωτικών συντρόφων των πελατών τους, και τελικά που σταματάει αυτό? Πουθενά... Ντομινο... Ας δημοσιοποιήσουμε και τα πρόσωπα όσων πάσχουν από κάθε είδους λοιμώδες νόσημα, είναι ή υπήρξαν τοξικομανείς και ας το πάμε μέχρι τέλους και να στοχοποιήσουμε το σύμπαν για την ανευθυνότητα, βλακεία, άγνοια, μαλακία μερικών.
"Η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου επισημαίνει ότι σύμφωνα με το νόμο 2472/1997 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, η εισαγγελική αρμοδιότητα δημοσιοποίησης στοιχείων της ποινικής δίωξης δεν επεκτείνεται και στα ευαίσθητα δεδομένα υγείας, για τα οποία είναι απαραίτητη η άδεια από την αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Περαιτέρω, η εξαίρεση που προβλέπει ο ως άνω νόμος αφορά συγκεκριμένα το σκοπό βεβαίωσης εγκλημάτων και όχι γενικά και αφηρημένα το "κοινό καλό"."

Διαβάστε τι άλλο ανακοίνωσε το ΚΕΘΕΑ και η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα των Ανθρώπων, σχετικά με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των γυναικών με AIDS και τι απάντησε ο Κος Χρυσοχοίδης (ξέρετε, αυτός που μέσα σ'όλα τα "έργα" του δε διάβασε το μνημόνιο γιατί είχε άλλες υποχρεώσεις).

Και έτσι ξαναγυρίζουμε 20 χρόνια πριν, τότε που δίνονταν οι πρώτες μάχες ενάντια στο ρατσισμό για το AIDS, σε μια εποχή που ξέρουμε, αν μη τι άλλο, πως να προφυλαχθούμε. 
Ή μήπως τελικά δεν ξέρουμε? Και αφού εκ του αποτελέσματος κρίνοντας, δεν ξέρουμε κι έχουμε αφήσει τα ανήλικα παιδιά να μεγαλώνουν στην άγνοια και την ανευθυνότητα γύρω απο το σεξ... πόσο δίκαιη είναι τελικά αυτή η Πανελλήνια κατακραυγή εναντίων αυτών των γυναικών?

Σε απάντηση του Κου Χρυσοχοίδη στο "Ποια είναι η ευθύνη ενός ανήλικου που πηγαίνει για την πρώτη του ‘εμπειρία’ με ένα από αυτά τα κορίτσια; Τι θα πούμε στην οικογένειά του; Ότι φταίει και πρέπει να πληρώσει γι' αυτό;" έχω να πω, εγώ η τυχάρπαστη, ότι το ανήλικο δε φταίει σε τίποτα που μεγάλωσε σε ένα σπίτι με γονείς που δεν του έμαθαν τα βασικά της σεξουαλικής συμπεριφοράς, όχι μόνο με ιερόδουλες, αλλά και με κορίτσια της ηλικίας του. 
Απαταστε οικτρά εάν νομίζετε ότι είναι μόνο το AIDS το μαύρο σύννεφο πάνω από τη σεξουαλική επαφή. Είναι και οι ηπατίτιδες Β και C (επίσης χωρίς συμπτώματα) όπου το 80% των φορέων δεν φτάνουν σε αυτόματη ίαση αλλά καταλήγουν χρόνιοι φορείς και πεθαίνουν τελικά από κίρρωση ή ηπατοκυτταρικό καρκίνο (πόσοι γνωρίζουν ότι μέχρι το 2020 αναμένονται οι θάνατοι από την ηπατίτιδα να ξεπεράσουν αυτούς από το AIDS?). Είναι και όλα τα αφροδίσια, είναι και οι ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες (μιας και μιλάμε για εφήβους).

Για όλα αυτά λοιπόν, φταίει το σχολείο (που δεν παρέχει τη στοιχειώδη γνώση σεξουαλικής συμπεριφοράς), η οικογένεια (που ακόμα θεωρεί ταμπού το σεξ και δε μιλάει ανοιχτά στα παιδιά), φταίει και το κράτος (που δεν ελέγχει την παράνομη πορνεία)...αλλά σε καμία περίπτωση 5,20,50 ιερόδουλες.

Ποιος δεν ξέρει πως όταν δε χρησιμοποιείς προφυλακτικό παίζεις ρώσικη ρουλέτα είτε κάνεις σεξ με πόρνη, είτε με γυναίκα/άντρα που γνώρισες εχθές, προχθές, πριν ένα μήνα, ακόμα και πριν 2 χρόνια εάν πρώτα δεν έχετε κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις; (και μιλάω για το παιχνίδι αυτό καθαυτό και όχι για τις πιθανότητες να σκοτωθείς που προφανώς με μια ιερόδουλη ο μύλος του περιστρόφου περιέχει πάνω από μία σφαίρες).

Και με αυτό, για να γίνω και περισσότερο κατανοητή, έρχομαι στο δεύτερο θέμα...
  • Πόσοι υπολογίζονται οι οροθετικοί και οι φορείς ηπατίτιδας στην Ελλάδα χωρίς να το γνωρίζουν και πόσοι αποφασίζουν (μετά τη δημιουργία μιας υποτιθέμενης μονογαμικής σχέσης) να βγάλουν το προφυλακτικό αφού πρώτα έχουν κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για αφροδίσια; 
Η απάντηση για το AIDS είναι 40.000 στη Γαλλία (το διάβασα πρόσφατα) και 12.000-14.000 στην Ελλάδα (το είχα διαβάσει πριν 4-5 χρόνια). Για την ηπατίτιδα υπολογίζεται ότι το 2% του πληθυσμού είναι φορείς της C μόνο και στην συντριπτική πλειοψηφία του ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
Για το πόσοι δε, βγάζουν το προφυλακτικό αυθαίρετα εντελώς μετά από 2-3 μήνες σχέσης, χωρίς ΚΑΜΙΑ απολύτως απόδειξη ότι είναι και οι δυο υγιείς... δεν το σχολιάζω. Τι ανόητη, στρουθοκαμηλική κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο απόφαση κι αυτή... Με ποια στοιχεία αποφασίζει ένα ζευγάρι να σταματήσει να χρησιμοποιεί προφυλακτικό μετά από 4-5 μήνες εάν αυτό δεν είναι οι εργαστηριακές εξετάσεις; Το ότι τον ξέρω, τον εμπιστεύομαι, μου είπε ότι δεν είχε τίποτα (λες και είχε εξεταστεί ποτέ ή λες και μου λέει αλήθεια ότι έχει εξεταστεί), είναι πολύ της καθαριότητας και λοιπές ΑΗΔΙΕΣ ταιριάζουν στην δεκαετία του '80 και όχι στο σήμερα!  Η σωστή συμπεριφορά είναι "αποφασίσαμε να μη χρησιμοποιούμε προφυλακτικό, αύριο πάμε να εξεταστούμε μαζί". Πόσο δύσκολο πια?!

Επίσης δικαιολογίες κατόπιν εορτής του τύπου "δεν ήξερα", "δε φαντάστηκα", "δεν υπολόγισα" δεν πρέπει να υπάρχουν σε μια εποχή που η πληροφορία δίνεται απλόχερα! Εάν θες να ισορροπείς σε τεντωμένο σχοινί, κάντο, αλλά μην κλαις μετά εάν πέσεις... Την ήξερες αυτή την πιθανότητα...

Πριν λοιπόν συνεχίσετε να στοχοποιείτε τις ιερόδουλες... Σκεφτείτε! Αυτό ακόμα δεν είναι παράνομο!

Χάρηκα που τα 'παμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...